Laman Rasmi Pendaftaran Sijil MOF & CIDB

sila klik:

http://www.daftarmof.biz

Perkhidmatan serendah RM950! Tanpa deposit!

Pengenalan

Perkhidmatan yang ditawarkan kami adalah serendah RM950 tanpa bayaran deposit dan bayaran hanyalah dibuat setelah lulus permohonan. Tiada kerunsingan, tiada bebanan! Layari http://www.daftarmof.biz untuk maklumat lanjut.

Salam..

Saya bersedia membantu menguruskan pendaftaran anda dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) bagi mendapatkan sijil MOF sebagai kontraktor pembekal mahupun perunding.

Saya, Adi merupakan bekas peserta rancangan realiti TV9, iaitu Akademi Nasyid dan kini saya telah bersama kumpulan Nasyid Saujana.

Saya merupakan graduan jurusan Kejuruteraan Mekanikal Pembuatan, UKM dan telah menjalankan perniagaan sendiri iaitu dalam bidang Kontraktor bermula pada tahun 2002 lagi.

Syarikat saya iaitu, ADY INGENIOUS juga menjalankan urusan pendaftaran kontraktor dan pembekal dengan Kementerian Kewangan (MOF) & CIDB, dimana syarikat saya mempunyai pengalaman selama 4 tahun dalam bidang urusan pendaftaran ini.

Luangkan sedikit masa anda mendapatkan panduan dan maklumat dari laman web saya dan jika bersedia menggunakan perkhidmatan syarikat saya, silalah berhubung dengan saya.

Ingin mendapat keterangan lebih lanjut mengenai pendaftaran sijil kementerian kewangan (MOF) yang dilakukan melalui eperolehan, sila layari laman sawang rasmi syarikat saya di:

---------------------------------- http://www.daftarmof.biz ---------------------------------

______________________________________________________________________

Blog ini sekadar jurnal atau diari aktiviti urusan rundingan seharian syarikat saya. Jika ingin mendapatkan maklumat segera, sila hubungi saya:

Adi - 016 635 4488

Terima kasih....

Rabu, 21 April 2010

Permohonan Pembaharuan

Salam,

Maaf atas lama tidak update blog ini. Sebenarnya sibuk menguruskan permohonan MOF bagi  beberapa buah syarikat semenjak minggu lepas. Dan saya pula baru pulang dari Acheh, Indonesia minggu lepas bagi memenuhi undangan persembahan nasyid untuk Unsyiah Fair, Universitas Syiah Kuala, Darussalam.

Pengalaman yang hebat dan penuh menginsafkan bila melawat ke muzium tsunami dan bekas-bekas tapak yang pernah dilanda tsunami. Tidak dapat digambarkan dengan perkataan bila melihat kejadian besar yang meragut nyawa penghuninya melainkan istighfar dan memohon perlindungan daripada Allah SWT. Moga anda semua dapat menjejakkan kaki ke sana bagi merasai sendiri pengalamannya.


Baiklah! Kita ingin bercerita mengenai permohonan pembaharuan bagi syarikat Shazie Enterprise. Pemilik syarikat, Cik Noor Azian telah saya kenali semenjak 3 tahun lepas bermula daripada beliau ingin berdaftar dengan MOF dan kini apabila pendaftaran MOF beliau hampir tamat tempoh, beliau menghubungi saya semula. Alhamdulillah. Pendaftaran pembaharuan beliau telah pun berjaya dan segalanya berjalan lancar.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan