Terdapat ralat dalam alat ini

Laman Rasmi Pendaftaran Sijil MOF & CIDB

sila klik:

http://www.daftarmof.biz

Perkhidmatan serendah RM950! Tanpa deposit!
Terdapat ralat dalam alat ini

Pengenalan

Perkhidmatan yang ditawarkan kami adalah serendah RM950 tanpa bayaran deposit dan bayaran hanyalah dibuat setelah lulus permohonan. Tiada kerunsingan, tiada bebanan! Layari http://www.daftarmof.biz untuk maklumat lanjut.

Salam..

Saya bersedia membantu menguruskan pendaftaran anda dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) bagi mendapatkan sijil MOF sebagai kontraktor pembekal mahupun perunding.

Saya, Adi merupakan bekas peserta rancangan realiti TV9, iaitu Akademi Nasyid dan kini saya telah bersama kumpulan Nasyid Saujana.

Saya merupakan graduan jurusan Kejuruteraan Mekanikal Pembuatan, UKM dan telah menjalankan perniagaan sendiri iaitu dalam bidang Kontraktor bermula pada tahun 2002 lagi.

Syarikat saya iaitu, ADY INGENIOUS juga menjalankan urusan pendaftaran kontraktor dan pembekal dengan Kementerian Kewangan (MOF) & CIDB, dimana syarikat saya mempunyai pengalaman selama 4 tahun dalam bidang urusan pendaftaran ini.

Luangkan sedikit masa anda mendapatkan panduan dan maklumat dari laman web saya dan jika bersedia menggunakan perkhidmatan syarikat saya, silalah berhubung dengan saya.

Ingin mendapat keterangan lebih lanjut mengenai pendaftaran sijil kementerian kewangan (MOF) yang dilakukan melalui eperolehan, sila layari laman sawang rasmi syarikat saya di:

---------------------------------- http://www.daftarmof.biz ---------------------------------

______________________________________________________________________

Blog ini sekadar jurnal atau diari aktiviti urusan rundingan seharian syarikat saya. Jika ingin mendapatkan maklumat segera, sila hubungi saya:

Adi - 016 635 4488

Terima kasih....

Ahad, 31 Januari 2010

Projek MOF Fass Niaga


Salam,

Hmm.. Untuk minggu ini, syarikat saya sedang menguruskan pendaftaran MOF sebuah syarikat di Johor Bahru iaitu syarikat FASS NIAGA.

Syarikat ini dimiliki oleh Puan Noorshahrina dimana syarikat ini telah menjalankan urusan pembekalan dengan jabatan kerajaan. Jika semua berjalan lancar, permohonan ini akan lulus minggu hadapan, Insya Allah.

Nanti saya akan updatekan keputusan permohonan ini.

Blog En Shauqi @ Shoqi


Salam semua,

Blog seterusnya yang ingin saya kongsikan lagi. Shoqi ni kira kawan kenal masa main bola kat gombak iaitu paling tepat sekali masa main bola kat padang depan umah azalinor saujana. Bila check balik, rupanya beliau adalah adik kepada kawan kelas saya di SMSG, iaitu Pn Raihanah Ahmad (skema sikit). Blog beliau rasanya bercerita mengenai luahan perasaan beliau yang jujur dan tanpa selindung. So, apa lagi sahabat semua, mari layari blog beliau:

--------------------------------- http://kiengshauqi.blogspot.com/ ------------------------------------

Moh kita layan yer!

Sabtu, 30 Januari 2010

Sibuknye dengan blog sahabat-sahabat


Alhamdulillah,

Ramai sahabat-sahabat respon bila projek ini start diwar-warkan. So, skrg ni, sibuk lah sikit udpate link blog sahabat-sahabat yang berminat sertai projek trafik ini.

So, jom kita teruskan lagi exchange link ni.. biar beribu-ribu pun takpe dan korang semua juga boleh start dengan kawan2 anda jugak. Matlamatnya, nak tingkatkan aliran trafik (ceh, macam jalan raya plak) dalam search engine google atau yahoo.

Jadi, jom teruskan!

Blog Pn Ida Jalal




Salam,

Blog ini kepunyaan isteri kepada bekas cikgu saya di MRSM Serting dulu, Cikgu Auladi. Jom layan! layari:

--------------------------------- http://adidaspeed.blogspot.com/ ----------------------------------

Gi tengok ye!

Blog En Abu Kassim @ Atan Ahmad




Salam,

Blog seterusnya untuk hari ni.. (Banyak juga yang dikongsikan hari ni). Kawan sekolah masa mrsm serting dulu, Abu @ Atan (nama manja yer).. hihi.. Beliau seorang photographer. Gambar cantik-cantik dan juga peminat setia Man Utd.. !! So, apa lagi, layari blog beliau di:

---------------------------------- http://atanahmad.blogspot.com/ --------------------------------

Mari ke sana sekarang!

Blog Hafizi Azmi


Salam,

Blog seterusnya yang ingin dikongsikan. Pemuda yang sangat meminati irama nasyid dan pencinta agama Islam. Layari blog beliau di:

--------------------------------- http://hafiziazmi.blogspot.com


Jom ke sana!

Blog Cik An-nur Sutera




Blog terbaru yang ingin saya kongsikan, blog cik an-nur sutera.. (Maaf, nama betul tak tau) .. hihi.. so, jom layan blog beliau! Layari :

------------------------- www.annurabadi.blogspot.com ------------------------------------

Jom!!

Blog Cik Fara Aleena




Salam,

Blog seterusnya yang ingin saya kongsikan, Blog Cik Fara Aleena. Ingin tahu lebih lanjut mengenai blog beliau, sila layari :

------------------------------- http://www.anakcikbae2.blogspot.com/ ------------------------

happy blogging...!

Blog link exchange..

Salam,

Bermula pada hari ini, saya ingin menyatakan hajat untuk bertukar link untuk diletakkan dalam blog masing-masing.

Untuk tingkatkan lebih trafik, kita buat buat camni boleh? anda letakkan link saya iaitu http://pendaftaranmof.blogspot.com pada link blog anda.. dan saya letak dalam link blog list saya blog kepunyaan anda.

Selepas tu kita post 1 simple post je, announce utk gi melawat link tuh.. anda paham ke? :) Tapi untuk post tu awak letakkan http://www.daftar-mof.com .. Ini adalah domain utk blog ini.

Anda boleh lihat contoh dalam blog ini, terima kasih...

Rabu, 27 Januari 2010

Permulaan 2010

Alhamdulillah, setelah berpindah ke Kajang pada bulan 6 tahun lepas (2009), kini syarikat Ady Ingenious telah menyewa premis ataupun pejabat di Seksyen 4 Tambahan, Bandar Baru Bangi. Sesiapa yang ingin datang ke pejabat untuk berurusan, amatlah di alu-alukan..