Terdapat ralat dalam alat ini

Laman Rasmi Pendaftaran Sijil MOF & CIDB

sila klik:

http://www.daftarmof.biz

Perkhidmatan serendah RM950! Tanpa deposit!
Terdapat ralat dalam alat ini

Pengenalan

Perkhidmatan yang ditawarkan kami adalah serendah RM950 tanpa bayaran deposit dan bayaran hanyalah dibuat setelah lulus permohonan. Tiada kerunsingan, tiada bebanan! Layari http://www.daftarmof.biz untuk maklumat lanjut.

Salam..

Saya bersedia membantu menguruskan pendaftaran anda dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) bagi mendapatkan sijil MOF sebagai kontraktor pembekal mahupun perunding.

Saya, Adi merupakan bekas peserta rancangan realiti TV9, iaitu Akademi Nasyid dan kini saya telah bersama kumpulan Nasyid Saujana.

Saya merupakan graduan jurusan Kejuruteraan Mekanikal Pembuatan, UKM dan telah menjalankan perniagaan sendiri iaitu dalam bidang Kontraktor bermula pada tahun 2002 lagi.

Syarikat saya iaitu, ADY INGENIOUS juga menjalankan urusan pendaftaran kontraktor dan pembekal dengan Kementerian Kewangan (MOF) & CIDB, dimana syarikat saya mempunyai pengalaman selama 4 tahun dalam bidang urusan pendaftaran ini.

Luangkan sedikit masa anda mendapatkan panduan dan maklumat dari laman web saya dan jika bersedia menggunakan perkhidmatan syarikat saya, silalah berhubung dengan saya.

Ingin mendapat keterangan lebih lanjut mengenai pendaftaran sijil kementerian kewangan (MOF) yang dilakukan melalui eperolehan, sila layari laman sawang rasmi syarikat saya di:

---------------------------------- http://www.daftarmof.biz ---------------------------------

______________________________________________________________________

Blog ini sekadar jurnal atau diari aktiviti urusan rundingan seharian syarikat saya. Jika ingin mendapatkan maklumat segera, sila hubungi saya:

Adi - 016 635 4488

Terima kasih....

Selasa, 23 Februari 2010

Lamanya Tidak Update Blog

Salam semua,

Lamanya tidak update blog. Semenjak cuti Raya Cina hari tu sibuk dengan show di KB dan minggu lepas berada di Kuala Terengganu menjayakan konsert Malam Sinar Maulidurrasul.

Moga semuanya berjalan lancar. Insya Allah..

Selasa, 9 Februari 2010

Kerjasama dengan Setiausaha Syarikat

Salam,
 

Alhamdulillah, hari ini saya telah berjumpa dengan En syukri iaitu pemilik syarikat Caliph Management Services S/B yang beroperasi di Shah Alam. Beliau merupakan sahabat kepada sahabat saya, iaitu En Nasrul Amri. Rundingan kami hari ini lebih berkisar mengenai usaha-sama antara syarikat kami, proses permohonan dan juga pakej yang ditawarkan. 

Syarikat saya memang tiada kemahiran dalam urusan ROC dan usaha-sama ini merupakan peluang yang terbaik untuk syarikat saya mempelajari bidang perkhidmatan pendaftaran ROC ini. Terima kasih Syukri!

Isnin, 8 Februari 2010

Projek MOF FASS NIAGA, Lulus!

Alhamdulillah,

Akhirnya, penantian selama seminggu telah terjawab. Permohonan MOF bagi syarikat Fass Niaga yang dimiliki Pn Noorshahrina ini, telah pun diluluskan oleh pegawai MOF. Memang menjadi kebiasaan bagi permohonan pendaftaran baru mengambil masa selama seminggu. Alhamdulillah.

Khamis, 4 Februari 2010

Projek MOF Nakar Resources, Lulus!



Salam,

Alhamdulillah. Permohonan tambah 6 bidang syarikat Nakar Resources yang dimiliki oleh En Azuan telah berjaya lulus dalam tempoh 1 hari sahaja. Syabas kepada pegawai MOF yang bertugas atas jasa tuan menjalankan tanggungjawab dengan baik.

Rabu, 3 Februari 2010

Alhamdulillah.. Projek MOF yang seterusnya, Nakar Resourses

Salam,

Baru pulang malam tadi berjumpa dengan seorang klien baru, iaitu syarikat Nakar Resourses. Pemiliknya, En Azuan inginkan perkhidmatan tambah bidang. 6 bidang yang ingin beliau tambah. Insya Allah, petang ni saya submit ke MOF.

Jumpa lagi dan moga dipermudahkan urusan.

Isnin, 1 Februari 2010

Blog Cik CT Noor Shazwana - Seorang Lagi Kipas Susah Mati Saujana :)


Salam,

Blog terbaru yang saya ingin kongsikan ialah blog kepunyaan Cik Siti Noor Syazwana. Salah seorang peminat setia kumpulan Saujana dan kini masih belajar di MAHSA dalam bidang fisioterapi (ke dah abis belaja? hihi..) So, apa lagi, klik la blog beliau di:

-------------------------------------- http://ctnoorsyazwana.blogspot.com/ --------------------------------------

Jom!

Blog Deejay Razak - IKIM.fm


Salam,

Blog seterusnya ingin saya kongsikan ialah blog seorang deejay di ikim.fm iaitu Deejay Razak. Beliau bersiaran setiap pagi Isnin - Rabu, jam 2 pagi -6 pagi. Seorang deejay yang peramah, baik dan cool la. So, apa lagi, jom layan blog beliau di:

----------------------------------- http://djrazak-alamaya.blogspot.com/ ------------------------------------


Jom ke sana!

Blog Cik Aznieta - Kipas Susah Mati Saujana (ye ker? hihi)


Salam,

Blog terkini yang saya nak kongsikan di sini, cik Aznieta kita ni. Di kalangan penasyid dan peminat nasyid juga, ramai yang kenal sangat dengan beliau. Seperti yang dikata, beliau seorang peminat nasyid tegar sejak 10 tahun dulu rasanya atau lebih. So, jangan lengahkan masa, mari layari blog beliau di:

-------------------------------------- http://hanyadiriku-ateinza.blogspot.com/ ---------------------------------------

Pergi, jangan tak pergi!