Laman Rasmi Pendaftaran Sijil MOF & CIDB

sila klik:

http://www.daftarmof.biz

Perkhidmatan serendah RM950! Tanpa deposit!

Pengenalan

Perkhidmatan yang ditawarkan kami adalah serendah RM950 tanpa bayaran deposit dan bayaran hanyalah dibuat setelah lulus permohonan. Tiada kerunsingan, tiada bebanan! Layari http://www.daftarmof.biz untuk maklumat lanjut.

Salam..

Saya bersedia membantu menguruskan pendaftaran anda dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) bagi mendapatkan sijil MOF sebagai kontraktor pembekal mahupun perunding.

Saya, Adi merupakan bekas peserta rancangan realiti TV9, iaitu Akademi Nasyid dan kini saya telah bersama kumpulan Nasyid Saujana.

Saya merupakan graduan jurusan Kejuruteraan Mekanikal Pembuatan, UKM dan telah menjalankan perniagaan sendiri iaitu dalam bidang Kontraktor bermula pada tahun 2002 lagi.

Syarikat saya iaitu, ADY INGENIOUS juga menjalankan urusan pendaftaran kontraktor dan pembekal dengan Kementerian Kewangan (MOF) & CIDB, dimana syarikat saya mempunyai pengalaman selama 4 tahun dalam bidang urusan pendaftaran ini.

Luangkan sedikit masa anda mendapatkan panduan dan maklumat dari laman web saya dan jika bersedia menggunakan perkhidmatan syarikat saya, silalah berhubung dengan saya.

Ingin mendapat keterangan lebih lanjut mengenai pendaftaran sijil kementerian kewangan (MOF) yang dilakukan melalui eperolehan, sila layari laman sawang rasmi syarikat saya di:

---------------------------------- http://www.daftarmof.biz ---------------------------------

______________________________________________________________________

Blog ini sekadar jurnal atau diari aktiviti urusan rundingan seharian syarikat saya. Jika ingin mendapatkan maklumat segera, sila hubungi saya:

Adi - 016 635 4488

Terima kasih....

Isnin, 1 Februari 2010

Blog Cik CT Noor Shazwana - Seorang Lagi Kipas Susah Mati Saujana :)


Salam,

Blog terbaru yang saya ingin kongsikan ialah blog kepunyaan Cik Siti Noor Syazwana. Salah seorang peminat setia kumpulan Saujana dan kini masih belajar di MAHSA dalam bidang fisioterapi (ke dah abis belaja? hihi..) So, apa lagi, klik la blog beliau di:

-------------------------------------- http://ctnoorsyazwana.blogspot.com/ --------------------------------------

Jom!

1 ulasan:

  1. Salam alaik...
    Thanks A.Adi.. Tujuan asal hanya ingin menaikkan abang nuff dan kak nang saya.. =). [nuffnang]
    Btw, sudah tamat belajar.alhamdulillah =)

    BalasPadam